Poslovni darovi

Moderno poslovanje na zahtjevnom tržištu

Poslovni darovi

Poslovan je čovjek danas kao nikada ranije izložen brojnim izazovima. Tu je najprije tržište koje postaje sve zahtjevnije jer traži kvalitetnu robu i brzu distribuciju. Brz razvoj tehnologije također vrši stalan pritisak na poduzetnika i usko je povezan s tržištem. Dizajn se sve više nameće kao jedan od glavnih pokretača trgovine i usluga, kupci u tom smislu dokazuju da roba mora imati i formu i sadržaj. Kad se tome pridoda i područje marketinga, ali i samog imidža menadžera koji svojim modernim stavom i držanjem mora ulijevati povjerenje klijentima – onda je jasno da je poduzetnik u stalnoj borbi s vremenom. A vrijeme svakog dana donosi nova iznenađenja na poslovnom tržištu.

Tiskara Logotip kroz svojih je 25 godina uvijek nastojala biti dijelom modernog vremena. Sustavno su se pratile promjene na tržištu koje su pred ovu tiskaru stalno postavljale nove zadatke – bilo da se radilo o ulaganju u računalnu i tiskarsku tehnologiju, bilo da je riječ o ulaganju u ljude, bilo da se radilo o prihvaćanju sve težih zahtjeva kupaca.

O tome svakako govore i rezultati, a kako se ne bismo previše zamarali brojkama, ističem tek da se u svojoj kratkoj povijesti nekad mala tiskara za nekoliko puta povećala, da je broj zaposlenih u stalnome u rastu, te da su ti naši radnici iznijeli brojne projekte – od raznih uredskih materijala do tiskovina, knjiga i monografija. Naprosto, u tržišnoj bitci koja mnoge pojede, Logotip je pronašao svoje mjesto i svoje klijente. Ipak, kako čovjek ne bi i sam postao roba koja se samo troši, mora pronaći dovoljno vremena da sa svojim najbližima, među koje svakako spadaju i poslovni partneri, podijeli i koji trenutak pažnje. A ono se najbolje ogleda kroz poštovanje iskazano darovima.

Proizvodi

Iz širokog proizvodnog programa izdvajamo

Knjige Etikete Publikacije Tiskanice Poslovni darovi