Stanku između treninga i slobodno poslijepodne Stipe Jurić, Ivan Grgić i Vladimir Oršolić iskoristili su za posjet tiskari Logotip d. o. o. za izdavaštvo i grafičku djelatnost, uspješnom širokobriješkom gospodarskom društvu koje je već godinama ponosni sponzor NK Široki Brijeg.
Cijeneći uspjehe i bogatu povijest kluba, koji se može dičiti i svojom školom nogometa u kojoj trenutačno svoje talente brusi oko 250 djece iz cijele Hercegovine i dijelova Bosne, kao društveno odgovorno poduzeće Logotip je nedavno potpisao ugovor o nastavku sponzorstva momčadi s Pecare.
Na obostrano zadovoljstvo spomenuti širokobriješki trojac u sjedištu tiskare danas su ugostili zamjenik direktora Marin Spajić i šef proizvodnje Leo Spajić te ih upoznali s proizvodnim pogonom i programom iste.
Logotip djeluje od 1993. godine i tijekom svih ovih godina uvijek su nastojali biti dijelom modernog vremena. Sustavno su pratili promjene na tržištu koje su pred tiskaru stalno postavljale nove zadatke – bilo da se radilo o ulaganju u računalnu i tiskarsku tehnologiju, bilo da je riječ o ulaganju u ljude, bilo da se radilo o prihvaćanju sve težih zahtjeva kupaca.
Njihov proizvodni program čine etikete iz role, etikete iz arka, knjige, časopisi, brošure, katalozi, letci, blokovska roba, rokovnici, kalendari i dr. Tiskara je opremljena suvremenim strojevima u svim područjima grafičke proizvodnje, a posebno ističu proizvodnju etiketa iz role u offset i flexo tehnologiji.
Dosadašnje radno iskustvo u osmišljavanju i proizvodnji grafičkih proizvoda jamac su kako je tim Logotipa spreman za svaki grafički izazov.